Programmamodules updaten

Updates voor programmamodules verhelpen fouten, verbeteren de prestaties en voegen nieuwe functies toe. Als er een nieuwe update van de programmamodule beschikbaar komt, moet u de installatie van de update bevestigen. U kunt de installatie van een update van een programmamodule bevestigen in de programma-interface of in Kaspersky Security Center. Waar een update beschikbaar is, geeft het programma een melding in het hoofdvenster van Kaspersky Endpoint Security: . Als voor de updates voor de programmamodules de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst moeten worden doorgenomen en aanvaard, installeert het programma de updates nadat de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst zijn aanvaard. Raadpleeg de Help van Kaspersky Security Center voor details over het bijhouden van updates van programmamodules en het bevestigen van een update in Kaspersky Security Center.

Na het installeren van een programma-update, moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten.

Zo configureert u updates voor programmamodules:

1. Ga in het hoofdvenster van het programma naar het gedeelte Updaten.
  2. U ziet nu de lijst met taken: selecteer de taak en klik op icon_settings.
  3. Schakel in het blok Updates voor programmamodules downloaden en installeren het selectievakje Updates voor programmamodules downloaden in.
  4. Selecteer de programmamodule-updates die u wilt installeren.
    • EssentiĆ«le en goedgekeurde updates installeren. Als deze optie is geselecteerd en updates voor programmamodules beschikbaar zijn, installeert Kaspersky Endpoint Security essentiĆ«le updates automatisch en alle andere updates voor programmamodules pas nadat de installatie ervan lokaal is goedgekeurd via de programma-interface of via Kaspersky Security Center.
    • Alleen goedgekeurde updates installeren. Als deze optie is geselecteerd en updates voor programmamodules beschikbaar zijn, installeert Kaspersky Endpoint Security updates pas nadat de installatie ervan lokaal is goedgekeurd via de programma-interface of via Kaspersky Security Center. Deze optie is standaard geselecteerd.
  5. Sla uw wijzigingen op.